Slatina: Rudele femeii bătute şi incendiate cer închisoarea pe viaţă pentru agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul care a bătut-o şi a incendiat-o pe femeia din Corabia  fost luat de poliţie astăzi, imediat după ce a fost externat din spital. Procurorii îl cercetează pentru omor deosebit de grav şi urmează să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă. 

Marius Marian Nederu, de 21 de ani, din Corabia, fost dus de poliţie de la spital direct la Parchet. Bărbatul a fost externat, iar poliţiştii l-au ridicat imediat pentru audieri, după care l-au reţinut pentru 24 de ore. "I-a fost schimbată încadrarea juridică din tentativă de omor în omor deosebit de grav. Astăzi l-am reţinut pentru 24 de ore, iar mâine Parchetul îl va prezenta instanţei Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Riscă până la 25 de ani de închisoare", a spus Eugen Iacobescu, procurorul care anchetează cazul. Evenimentul s-a produs în locuinţa agresorilor, Geta Nederu, de 49 de ani şi a fiului acesteia, Marius Marian Nederu, de 21 de ani. Potrivit anchetatorilor, cei doi au tras-o în locuinţa lor pe o vecină, Dorina Cazacu, de 53 de ani. Au lovit-o cu toporul în cap şi apoi au dezbrăcat-o. Au învelit-o într-o plapumă, au stropit-o cu benzină şi i-au dat foc. După fapta comisă, agresorii s-au aruncat în gol de la etajul doi al blocului în care locuiesc. Toţi trei au fost internaţi în spital cu răni. Geta Nederu a murit ulterior la Spitalul Craiova, iar Dorina Cazacu a decedat ieri la Spitalul din Slatina.

"Mi-au omorât mama ca pe un câine"

Rudele femeii moarte i-au ridicat astăzi cadavrul de la morgă. Familia îndurerată cere închisoarea pe viaţă  pentru agresor. “Să-l aresteze pe viaţă. Mi-a omorât mama ca pe un câine, a bătut-o şi a incendiat-o. A ars-o de vie. Mama mea nu a făcut rău la nimeni, era o femeie foarte cuminte şi cu suflet bun. Dacă l-aş prinde pe criminal l-aş omorâ cu mâna mea. Ne-a distrus familia. Acum spune că nu el e vonovat, ci mama lui. Vrea să scape de închisoare”, a spus plângând Eugen Cazacu, fiul femeii moarte. 
Dorina Cazacu era căsătorită şi avea doi copii. Femeia va fi înmormântată mâine, la Corabia. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite