Slatina: Revelion mai ieftin decât anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii petrecerilor de Revelion îşi aşteaptă clienţii, cu oferte tentante
Organizatorii petrecerilor de Revelion îşi aşteaptă clienţii, cu oferte tentante

În ciuda crizei, din meniuri nu lipsesc preparatele speciale, dar şi tradiţionale. Organizatorii au invitat interpreţi de muzică populară şi au pregătit tombole şi surprize.

Chiar dacă este an de criză, slătinenii nu renunţă la distracţia de Revelion. Restaurantele care organizează petrecerea de Anul Nou sunt ocupate aproape în totalitate. Preţurile accesibile, preparatele alese, atmosfera întreţinută de cântăreţi renumiţi şi surprizele promise i-au încântat pe clienţi. „La noi, toate locurile sunt ocupate deja. Am pregătit meniuri îmbelşugate, cu preparate din curcan şi vânat, dar şi mâncăruri tradiţionale. Atmosfera va fi întreţinută de Constantin Enceanu. Preţul a fost mai mic decât anul trecut“, a spus Ion Cazan, patronul restaurantului „La Nonel“.

Slătinenii, răsfăţaţi cu şalău în sos de şampanie

Cu preţuri atrăgătoare şi multe surprize sunt întâmpinaţi şi clienţii care petrec noaptea dintre ani la restaurantul Zytto. „Meniul este 180 de lei şi include, printre altele, o gustare ţărănească, cu lebăr, şorici, ţuică, dar şi şalău în sos de şampanie, somon, creveţi, salată milaneză sau ciorbă de potroace. Cele mai multe locuri sunt deja ocupate“, a spus Ion Raţ, patronul localului.

Cele mai multe dintre restaurantele cunoscute mai au doar câteva locuri libere pentru seara de Revelion. Restaurantul President, de lângă Scorniceşti, a pregătit un meniu încărcat, cu zeci de preparate, de la icre de Manciuria, brânzeturi nobile, fantezie marină sau somon imperial până la bucatele tradiţionale. „Meniul costă 250 de lei şi au mai rămas doar câteva locuri libere. Îi avem invitaţi pe Mariana Ionescu, Maria Ghinea, Marius Bălan şi Orchestra Teatrului Alexandru Davila din Piteşti“, a spus Florin Marinescu, angajat al restaurantului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite