Slatina: Reclamă până şi pe gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coşurile de gunoi au devenit aur pentru reclamă
Coşurile de gunoi au devenit aur pentru reclamă

Bătălia pe un spaţiu publicitar cu vizibilitate se dă în Slatina până şi pe coşurile de gunoi.

Garduri, blocuri, stâlpi de iluminat, magazine, staţii microbuz- tot ceea ce oferă vizibilitate este exploatat la maximum în Slatina pentru mica publicitate. Cei interesaţi pot afla după o plimbare prin oraş ce radio nou pot asculta, ce site, ce apartament este de vânzare, cine caută gazdă, chiar şi unde pot să-şi vândă părul.
În ultima perioadă, profitorii de reclamă gratuită au găsit o nouă soluţie de a atrage clienţi, identificând un loc cu vizibilitate maximă: coşurile de gunoi. Şi ce reclamă ar fi cea mai nimerită pe gunoi decât una care are drept subiect aurul? Aşa că majoritatea gunoiului din oraş indică celor care tranzitează oraşul cum pot scăpa de aurul din casă.
Asemenea practici sunt însă ilegale, o hotărâre a consiliului local prevăzând chiar amendarea făptaşilor. „Potrivit Hotărârii de Consiliul Local 208/2008, cetăţenii prinşi că lipsc astfel de anunţuri riscă să fie sancţionaţi. Hotărârea prevede că expunerea produselor în scop de reclamă, în afara structurilor de vânzare, adică pe faţade, balcoane, uşi, scări şi trotuarele clădirilor, este sancţionată cu amendă cuprinsă între 200 şi 800 de lei”, declară Adrian Pop, director Poliţia Comunitară Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite