Slatina: Problema parcărilor bagă zânzanie între Primărie şi Prefectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slătinenii credeau că vor scăpa de permisele de parcare care vor intra în vigoare de mâine după ce Prefectura Olt a anunţat că nu a primit spre avizare hotărârea de consiliu local prin care s-au stabilit taxele de parcare şi regulamentul de funcţionare prinvind amenajarea, întreţinerea şi exploatarea parcărilor publice din oraş. Azi, reprezentanţii inistituţiei au găsit actul şi pracările cu plată intră în vigoare.

Primăria Slatina a trimis Prefecturii încă din 8 septembrie 2010 hotârârea de consiliu local nr 220/03.09.2010 prin care instituţia prefectului nu trebuia decât să fie înştiinţată de reducerea tarifelor. „Avizul de legalitate s-a dat în 2008 atunci când am vrut să introducem prima dată acest regulament. Acum ei nu mai aveau ce aviz să dea pentru că noi nu am făcut să reducem cu o treime tarifele. Nu înţeleg de ce subprefectul Panduru nu a văzut ce am trimis noi”, a spus primarul Darius Vâlcov.
După ce au căutat mai bine prin acte, reprezentanţii Prefecturii au găsit şi hotârârea de consiliu local. „Am verificat şi există acest act. Persoana care trebuia să se ocupe de el a fost în concediu şi s-a rătăcit hârtia. Vom da aviz astăzi şi de mâine se va da drumul la parcările cu plată”, a spus subprefectul Virgil Panduru.

Spune crezi despre tarifele pentru parcări pe slatina.adevarul.ro!

Rămâi pe slatina.adevarul.ro ca să vezi cât trebuie să plăteşti!


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite