Slatina: Prinşi la volan sub influenţa lui Bachus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii olteni au surpins în acest weekend în trafic doi şoferi care conduceau sub influenţa alcoolului. Unul nu deţinea nici permis de conducere, iar celălalt a refuzat testarea.

Vineri seara, poliţiştii bălşeni au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani din comuna vâlceană Fîrtăţeşti, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta nu avea nici permis de conducere, rezultatul etilotestului indicând o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.  „În cauză au fost întocmite acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, spune Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt.
Azi-noapte, poliţiştii din Corabia, în timp ce controlau traficul rutier pe D.N. 54, pe raza comunei Vişina, au depistat un tânăr de 33 ani, din oraşul Corabia, care conducea un autoturism proprietatea unui cetăţean bulgar şi emana miros de alcool. „Conducătorul auto a refuzat testarea alcoolscop şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice”, declară Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite