Slatina: Prinşi cu ţigări de contrabandă ascunse în căptuşala hainelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte dintre ţigări au fost găsite în căptulaşa hainelor celor doi, iar restul la domiciliile acestora
O parte dintre ţigări au fost găsite în căptulaşa hainelor celor doi, iar restul la domiciliile acestora

O femeie şi un bărbat din municipiul Slatina sunt anchetaţi de poliţişti după ce au fost prinşi cu peste 1.500 de pachete de ţigări de contrabandă.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt i-au depistat ieri pe slătinenii Jan B., de 50 de ani şi Maria M., de 45 de ani, care deţineau în vederea comercializării mai multe pachete de ţigări contrafăcute, dar şi suma de 1.000 de lei, ascunse în căptuşala hainelor celor doi.

Blocul în care au fost făcute percheziţii

Blocul în care au fost făcute percheziţii

În aceeaşi zi, în baza unor mandate, poliţiştii împreună cu mascaţii au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Slatina, în urma cărora au găsit 1.472 de pachete de ţigări, de diferite mărci, ce nu aveau banderole legale de marcaj şi pentru care nu existau documente de provenienţă.

Ţigările au fost ridicate de poliţie

Ţigările au fost confiscate de poliţie

Urmăriţi penal

„Ţigările au fost ridicate în vederea indisponibilizării, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la aproximativ 12.000 de lei. Împotriva celor două persoane a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile fără a fi marcate, peste limita a 10.000 ţigarete", a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluui de Poliţie Judeţean Olt.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite