Slatina: Primăria îşi angajează funcţionarii la firme private

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii le caută locuri de muncă funcţionarilor care se află pe listele de disponibilizări atât la firmele care concesionează serviciile, cât şi la Consloc.

Aproximativ 100 de funcţionari din cadrul Primăriei Slatina au scăpat de concedieri după ce autorităţile locale au hotărât externalizarea serviciilor de ecarisaj, spaţii verzi, dezisecţie şi deratizare şi cimitirele.
Firmele private care au câştigat licitaţiile şi care vor prelua aceste servicii vor avea obligaţia să păstreze numărul de posturi din organigrame, 91 de posturi la spaţii verzi, 8 la adăpostul de câini şi la serviciul de ecarisaj şi 12 administraţia cimitirelor. Foştii funcţioanri care sunt ineficienţi vor fi însă concediaţi.

Angajaţii serviciului de iluminat încă aşteaptă

La aceştia se mai adaugă şi 22 de angajaţi de la serviciul de iluminat public care va fi şi el extenalizat după ce vor fi rezolvate contestaţiile care au fost depuse de două firme după licitaţie. „Jumătate din toţi aceşti angajaţi ar fi fost daţi afară dacă nu luam decizia din timp să externalizăm aceste servicii. Vom încerca să le găsim locuri de muncă şi celor 35 de funcţionari din primărie, 29 de poliţişti comunitari şi 6 angajaţi de la starea civilă şi de la serviciul de evidenţă a populaţiei. Unii dintre ei vor fi angajaţi la Consloc”, a explicat Minel Prina, administrator public din cadrul Primăriei Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite