Slatina: Primăria a pus afişe pe gropile făcute de Distrigaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma campaniei „Cea mai mare groapă” desfăşurată de Adevărul în oraş, autorităţile locale au trecut la identificarea şi inventarierea gropilor.

Pe lângă craterele din asfalt rezultate în urma dezăpezirii, foarte multe gropi au şi alt stăpân, Distrigaz Sud care nu repară asfaltul după ce execută lucrări la reţele. „Nu este deloc confortabil ca toată lumea să acuze primăria pentru gropile din oraş. Pe cele care s-au făcut în perioda iernii, le plombăm, dar multe sunt lăsate în urmă de Distrigaz. De câte ori se face o lucrare în oraş în urmă rămâne o groapă”, a spus Minel Prina, administrator public în cadrul Primăriei Slatina.

Primăria a amendat furnizorul de gaze

Aşa că Primăria Slatina a găsit o metodă inedită de a marca gropile Distrigazului, a pus o pancardă pe care slătineni pot citi următorul mesaj. „Groapă rezultată în urma lucrărilor executate în urma lucrărilor executate de SC Distrigaz SA”. Astfel de mesaje se află pe străzile Piteşti, Cireaşov şi Crişan.
Furnizorul de gaze a fost amendat cu 10 000 de lei pentru întârzierea reparaţiilor pe trotuarul de pe Bulevardul Niciolae Titulescu, dar şi pentru că nu au mai asfaltat porţiunile unde s-au efectuat săpături. „Firma Distrigaz a fost amendată cu 10 000 de lei pentru că întârzierea lucrărilor de pe Bulevadrul Nicolae Titulescu şi pentru că nu a reparat asfaltul de pe trotuar”, a spus Prina.
Reprezentanţii Distrigaz Sud nu au dorit să facă niciun comentariu legat de aceste probleme.
Cât despre slătineni, aceştia nu vor decât ca gropile să fie reparate. „Cine le-a făcut trebuie să le repare, iar dacă vinovat este Distrigazul, să îl amendeze. Oricum trebuie să scăpăm de gropile din oraş”, a spus Marian Toader, agent vamal. După Paşti, Distrigaz va înlocui reţele pe tot Bulevardul AI Cuza.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite