Slatina: Preotul din Sârbii Măgura este acuzat că a încercat să violeze o tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua zi, femeia a mers la poliţie şi l-a reclamat. Preotul este cercetatat cum pentru lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Ilie Florea, preotul din comuna Sârbii Măgura, judeţul Olt, este implicat într-un scandal sexual. El este acuzat de o tânără din Optaşi Măgura, Roxana Diaconu, de 23 de ani, că ar fi încercat să o violeze. Fata spune că incidentul s-ar fi petrecut luni noapte, în locuinţa ei. “Părintele venise pe la noi. Soţul meu a plecat să cumpere ceva de băut, iar el a intrat în camera în care eram cu copilul şi a început să tragă de mine. I-am zis să mă lase în pace şi a spus că vrea să facem sex şi că nu sunt singura femeie din viaţa lui. M-am opus, iar el m-a luat la bătaie cu un scaun”, povesteşte tânăra.

Roxana Diaconu arată scaunul cu care a fost lovită

Roxana Diaconu arată scaunul cu care a fost bătută de preot

Bunica fetei i-a sărit în ajutor, dar nu a scăpat nici ea de furia preotului. “Am auzit ţipete şi am ieşit să văd ce s-a întâmplat. Când m-a văzut, părintele m-a luat şi pe mine la bătaie, m-a lovit cu scaunul”, spune Veta Diaconu, bunica tinerei. 

Veta Diaconu, bunica tinerei

Veta Diaconu, bunica tinerei

“Nu îl voi ierta”

Cele două femei au fost scăpate din mâinile preotului de soţul Roxanei, Ionuţ Robert Diaconu, de 22 de ani. A doua zi, tânăra a mers la poliţie şi a depus plângere. “Se pare că preotul se afla sub influenţa alcoolului. Se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu”, a declarat comisarul Claudia Radu. Roxana Diaconu spune că, ieri, fiul agresorului, preot şi el, a încercat să îi ofere bani pentru a-şi retrage plângerea făcută împotriva tatălui său. “Nu îl voi ierta, legea să decidă”, a spus Roxana.

Ionuţ Robert Diaconu este şocat de păţania soţiei sale

Ionuţ Robert Diaconu este şocat de ce a păţit soţia sa

Ilie Florea a slujit mai bine de 27 de ani în comuna Optaşi Măgura, iar acum este preot la Sărbii Măgura. Preotul Ilie Florea nu a fost de găsit pentru a comenta acuzaţiile care i se aduc. Fiul său i-a sărit însă în apărare, spunând că tatăl lui este nevinovat.

Info Box

În luna septembrie, un alt preot din judeţul Olt, Mircea Popescu, de 35 de ani, a fost reclamat la poliţie de o minoră tot pentru tentativă de viol. Fata spune că slujitorul domnului a batjocorit-o şi a ameninţat-o să nu spună la nimeni cele petrecute. Cazul este anchetat acum de poliţişti, iar familia minorei spune că nu îl ierta pe preot.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite