Slatina: Pompierii şi poliţiştii caută cadavrul unui bărbat înecat în râul Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Popescu, de 49 de ani, din comuna Dăneasa, a dispărut de acasă în cursul zilei de ieri. Rudele cred că bărbatul s-a înecat în râul Olt şi au chemat pompierii pentru a le ajuta să-l găsească.

Poliţiştii din localitate au fost anunţaţi ieri de o rudă a lui Constantin Popescu despre faptul că acesta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. În această dimineaţă, oamenii legii au audiat mai multe persoane cu privire la dispariţia bărbatului, iar una dintre acestea a declarat că l-a văzut îndreptându-se spre râul Olt. Familia lui Constantin crede că acesta s-a sinucis, aruncându-se în apă.

Pompierii se află în acest moment la faţa locului şi îl caută pe bărbat în apă. „Echipa de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului Caracal acţionează cu o barcă pneumatică şi caută trupul bărbatului dispărut. Dacă acesta nu va fi găsit până la lăsarea întunericului, căutările vor fi reluate mâine dimineaţă”, a explicat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Poliţiştii au început o anchetă. „Facem cercetări pentru găsirea persoanei declarată dispărută de la domiciliu”, a spus comisarul-şef Claudia Radu. Dacă în câteva zile trupul bărbatului nu va fi găsit, pompierii vor solicita sprijinul scafandrilor.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite