Slatina: Pompierii au reuşit să recupereze trupul neînsufleţit al copilului înecat într-un canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu puţin timp, militarii au scos la suprafaţă trupul lui Florin Oprea, de 13 ani, băiatul care s-a înecat într-un canal din Corabia, adiacent Dunării.

„Echipajul SMURD împreună cu cei de la Ambulanţă l-au resuscitat aproximativ 40 de minute, dar copilul nu a mai răspuns manevrelor, fiind declarat decesul”, a explicat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Salvat de la moarte de un poliţist

Copilul era împreună cu fratele său, Adrian Oprea, de 15 ani, şi două fete şi încercau să traverseze canalul. La un moment dat gheaţa s-a spart, iar cei doi fraţi au căzut în apă. "Băiatul de 15 ani a fost scos din apă de ajutorul şefului de post din Izbiceni, Costian Ciutescu, şi de echipajul de pe salvarea care a ajuns la faţa locului. Copilul a fost transportat la spital", a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Celălalt minor a fost prins sub gheaţă şi a murit. Pompierii au lucrat aproape două ore pentru a-I scoate pe copil la suprafaţă.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite