Slatina: Poliţistul sinucigaş din Olt,în afara pericolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul Constantin Gongea a scăpat cu viaţă
Poliţistul Constantin Gongea a scăpat cu viaţă

Poliţistul care a încercat să se sinucidă după ce a provocat un accident de circulaţie a fost operat în această dimineaţă.

Medicii sunt optimişti în privinţa pronosticului lui Constantin Gogea, spunând că bărbatul ar putea chiar să vorbească începând de mâine. „Pacientului i-am scos glonţul din cap, cât şi partea ramolită a creierului. Intervenţia a fost una dificilă şi a pus probleme deosebite din cauza leziunilor pe care le-a provocat glonţul, însă acum bolnavul este în afara oricărui pericol”, a declarat dr. Alexandru Cameniţă, şeful Secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă.

S-a urcat băut la volan

Constantin Gongea, din localitatea Brastavăţu (Olt), a încercat în urmă cu aproape două săptămâni să-şi pună capăt zilelor, după ce a lovit doi pietoni care mergeau pe marginea şoselei. Victimele s-au ales cu câteva răni uşoare, însă poliţistul a rămas marcat de incident. Acesta s-a împuşcat cu arma din dotare chiar în momentul în care trebuia să i se recolteze probe biologice. Din cele trei gloanţe pe care le-a tras sub maxilar, două l-au nimerit şi ar fi putut fi mortale. În urma testării, s-a descoperit că poliţistul avea o alcoolemie de 1, 17 mg alcool pur în aer expirat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite