Slatina: Poliţiştii şi jandarmii olteni desfăşoară controale în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numersoase echipaje mixte formate din poliţişti şi jandarmi acţionează în acest weekend pe drumurile din judeţul Olt pentru a depista şoferii care încalcă regulile de circulaţie, dar şi infractorii.

Oamenii legii sunt prezenţi mai ales în zonele unde au avut loc accidente de circulaţie. „Acţiunile au ca scop reducerea numărului de accidente rutiere, creşterea siguranţei cetăţenilor pe drumurile publice, diminuarea fenomenului infracţional şi scăderea numărului de fapte antisociale”, a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Poliţiştii şi jandarmii au acţionat şi vineri în Slatina şi Caracal, unde au aplicat zeci de sancţiuni contravenţionale. „Au fost organizate razii  în trafic şi au fost depistaţi conducători auto care nu respectau regulile de circulaţie sau care conduceau aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare şi au aplicat peste 70 sancţiuni contravenţionale”, a mai spus Claudia Radu.  Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, avertizează poliţiştii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite