Slatina: Poliţiştii olteni, Moş Crăciun pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vor oferi pachete cu produse alimentare (foto arhivă)
Poliţiştii vor oferi pachete cu produse alimentare (foto arhivă)

Poliţiştii olteni vor oferi mâine vârstnicilor din Slatina şi copiilor de la Centrele de plasament din Balş pachete cu daruri tradiţionale de Crăciun.

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt va oferi, mâine, 22 decembrie 2009, ora 12,30, oamenilor vârstnici de la Centrul de îngrijire şi asistenţă Slatina, precum şi copiilor de la Centrele de plasament “Floare de Colţ” şi „Sf. Maria” din oraşul Balş, un număr de 230 pachete cu daruri tradiţionale (produse alimentare), în valoare de 5000 lei“, a spus comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt. Darurile au fost achiziţionate prin aportul poliţiştilor şi cu sprijinul unei societăţi comerciale cu profil alimentar, din Slatina.
Totodată pentru a asigura liniştea cetăţenilor oamenii legii vor fi la datorie şi în perioada sărbătorilor de iarnă. „Pentru a asigura liniştea şi siguranţa cetăţenilor, în această perioadă, lucrătorii de poliţie vor fi la datorie, asigurând un climat normal de ordine, linişte publică şi legalitate, pe întreaga zonă de competenţă“, a precizat comisar Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite