Slatina: Poliţiştii caută un minor dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 15 ani, din Drăgăneşti Olt, este căutat de poliţişti după ce familia i-a anunţat dispariţia. Oamenii legii spun că minorul a mai plecat de acasă, fiind găsit ulterior.

Poliţiştii din Drăgăneşti Olt au fost sesizaţi prin 112 duminică, de Niculina Monea, din comuna Dăneasa, despre faptul că fiul său, Iliuţă Cătălin Monea, de 15 ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Băiatul a fost văzut ultima dată duminică, în jurul orei 15.00.
„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti Olt care a stabilit că minorul a mai plecat de la domiciliu şi este cunoscut în evidenţe cu afecţiuni psihice. În prezent desfăşurăm activităţi de căutare”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. 
Semnalmente minorului sunt următoarele: 1,55-1,60 metri înălţime, ten măsliniu, constituţie atletică, păr negru tuns scurt, ochi căprui, are o malformaţie proeminentă bilateral la baza nasului.
La data dispariţiei băiatul era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare roşie cu vipuşcă alba pe partea laterală. Nu se cunosc celelalte articole de îmbrăcăminte.
Cine poate da relaţii despre persoana dispărută este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite