Slatina: Poliţiştii caută o bătrână dispărută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rozica Cazacu, de 71 de ani, din oraşul Potcoava, a dispărut de la domiciliul său în dimineaţa zilei de 30 martie.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bătrâna este cunoscută cu afecţiuni psihice şi a mai plecat de acasă în mai multe rânduri. "Persoana dispărută a fost internată de mai multe ori la Spitalul de Neuropsihiatrie Slatina şi a mai plecat de la domiciliu, fără să anunţe familia, însă revenea după câteva ore sau 2-3 zile", a declarat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Semnalmentele femeii sunt următoarele: înălţime 1,50-1,55 metri, greutate 60-65 kg., părul cărunt, tuns la nivelul umerilor, ochii albaştri, faţă ovală. La data dispariţiei aceasta purta un sacou din stofă de culoare neagră, pantaloni  tricotaţi de culoare culoare albastră, o fustă neagră şi pe cap, un batic negru. Era încălţată cu espadrile de culoare închisă.

"Bătrâna are asupra sa actul de identitate şi suma de aproximativ 400 de lei, precum şi o pungă din material plastic, de culoare neagră, posibil cu îmbrăcăminte. Cine poate da relaţii despre persoana dispărută este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112", a mai spus Claudia Radu.





Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite