Slatina: Poliţiştii au confiscat 30 de aparate electronice de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii de la Biroul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei municipiului Caracal împreună cu cei de la Poliţia oraşului Drăgăneşti–Olt şi Poliţia municipiului Slatina, au organizat ieri o acţiune cu scopul de a combate faptele de evaziune fiscală din domeniul jocurilor de noroc cu aparate electronice atribuitoare de câştiguri.

Acţiunea s-a desfăşurat pe raza întregului judeţ. “La sediile unor societăţi comerciale din localităţile Slatina, Piatra–Olt, Curtişoara, Movileni, Mărunţei şi Stoicăneşti, au fost identificate 30 aparate electronice de joc, de tip „Slot – Machine”, care funcţionau fără documente legale.  Aparatele şi înscrisurile aferente acestor activităţi au fost ridicate în vederea cercetărilor”, a spus comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Potrivit anchetatorilor, aparatele aparţineau unei societăţi comerciale din Craiova, al cărei administrator este P.L., de 31 ani, din localitate. Oamenii legii au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, organizarea şi desfăşurarea de jocuri de noroc fără autorizaţie. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite