Slatina: Pieton accidentat în timp ce traversa strada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paramedicii i-au acordat victimei primul ajutor medical
Paramedicii i-au acordat victimei primul ajutor medical

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Coteana, a fost rănit aseară în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe raza localităţii.

Georgică D. a vrut să traverseze strada prin loc nepermis şi a fost lovit de o Dacie condusă de Ion C., de 25 de ani, din Slatina, potrivit poliţiştilor care au făcut cercetări la faţa locului. „Paramedicii ajunşi la locul intervenţiei l-au găsit pe bărbat la nivelul solului, conştient, acuzând dureri la membrul superior stâng şi membrul inferior stâng şi halenă etanolică. După acordarea primului ajutor, pacientul a fost predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanţa care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
Medicii spun că starea de sănătate a bărbatului este bună.  Poliţiştii au început o anchetă şi îl cercetează acum  pe şofer. „S-a întocmit dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul de poliţie Claudia Radu.




Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite