Slatina: Petrec la serviciu noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Nastasie
Gheorghe Nastasie

O parte dintre pompieri şi medicii de la Ambulanţă vor face Revelionul la muncă. În timp ce unii vor sărbători alături de familie şi de prieteni, aceştia vor “ciocni” un pahar de suc cu colegii de serviciu.

Pentru pompierii olteni care au picat de serviciu în seara de 31 decembrie, Revelionul înseamnă o noapte obişnuită de lucru. Printre ei se află şi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt, colonelul Gheorghe Năstasie, care spune că a şi pierdut numărul revelioanelor petrecute  la locul de muncă. “Anul trecut am lucrat de Crăciun, iar anul acesta am picat de Revelion. În cei 30 de ani de când lucrez la ISU Olt nici nu mai ţin minte al câtălea Revelion este pe care îl petrecut la serviciu. Familia mă înţelege, s-a obişnuit deja să facă Sărbătorile fără mine. În ultimii ani a fost mai linişte, nu s-au întâmplat incidente grave în noaptea dintre ani. Sper ca şi anul acesta să fie la fel, fără evenimente”, a spus colonelul Gheorghe Năstasie.

image

Pompierii olteni sunt pregătiţi să intervină


“E o noapte ca oricare alta de lucru”
Şi o parte dintre medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt vor fi la serviciu de Revelion. Este vorba despre doctorii Radu Nucă şi Marian Furtună. Dacă pentru medicul Furtună, acesta este primul Revelion pe care îl petrece la muncă, pentru doctorul Nucă, angajat din anul 1984 la Ambulanţa Olt, a devenit deja obişnuinţă să lucreze de Sărbători.

image

Doctorul Radu Nucă

“Voi sărbători Revelionul la serviciu, împreună cu colegii, cu suc şi cafea. Pentru mine, noaptea dintre ani este una ca oricare alta de lucru. Ne aşteptăm la un număr relativ mare se solicitări, pentru că aşa este mereu în această perioadă. Însă, cele mai multe solicitări vor fi după Sărbători, când vor predomina traumatismele prin agresiune, beţiile acute şi indigestiile alimentare. Cu această ocazie, îi sfătium pe olteni să fie cumpătaţi la mâncare şi la băutură, dacă nu vor să ajungă la spital în noaptea de Revelion”, a explicat medicul Radu Nucă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite