Slatina: Peste 100 de olteni au chemat salvarea, de Paşte, după ce au mâncat şi au băut prea mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane din judeţul Olt au petrecut de Paşte până când au ajuns la spital. Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, din cele 124 de solicitări înregistrate sâmbătă şi duminică, majoritatea au venit de la persoane cu probleme digestive.

„În Noaptea de Înviere şi în ziua de Paşte, la Ambulanţă s-au înregistrat 124 de solicitări în tot judeţul. Cele mai multe au fost pentru persoane care au consumat în exces alimente, dar, mai ales, alcool. A fost şi o tentativă de sinucidere şi mai multe accidente de circulaţie”, a spus dispecera de la Ambulanţă.

Pacienţii au fost transportaţi cu salvarea la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Conform cadrelor medicale de la UPU, după ce au primit îngrijirile necesare la spital, aceştia au plecat acasă pentru a continua petrecerea.

Medicii spun că se aşteaptă la un număr mare de solicitări şi în zilele ce urmează. "Recomandăm cetăţenilor, mai ales celor care au ţinut post, să nu fie lacomi la mâncare şi băutură pentru că îşi pun în pericol sănătatea", au spus cadrele medicale de la Urgenţe.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite