Slatina: Peste 6.000 de pachete de ţigări fără timbru au fost confiscate de poliţiştii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au ridicat şi autovehiculul cu care ţigările erau transportate.

Un tânăr din Timişoara a fost prins ieri de poliţiştii olteni în timp ce transporta mii de pachete de ţigări de contrabandă. Oamenii legii efectuau o acţiune pe raza oraşului Balş, când l-au oprit în trafic pe V.B., de 27 de ani. „Acesta transporta ţigări cu timbru specific aparţinând Republicii Serbia şi pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă. Ţigările au fost depistate în urma verificărilor efectuate în interiorul  mijlocului de transport, ascunse în podea, în interiorul unui spaţiu de depozitare special amenajat. Din declaraţia conducătorului auto a rezultat faptul că  a procurat ţigările în vederea comercializării”, a explicat inspectorul de poliţie Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Olt.

Şapte autovehicule confiscate de la începutul anului


Poliţiştii luat legătura cu reprezentanţii Direcţiei Judeţeane pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Olt şi împreună cu aceştia au confiscat ţigările din autovehicul. „Este vorba despre 6.187 pachete de ţigări, existente în mijlocul de transport, în valoare de 30.935 lei. De asemenea s-a luat măsura indisponibilizării şi pentru mijlocul de transport folosit”, a mai spus Roxana Filip.
De la începutul anului, poliţiştii olteni au aplicat 65 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 235.000 lei şi au confiscat 115.000 pachete de ţigări fără timbru sau cu timbru, dar şi 7 autovehicule implicate în astfel de operaţiuni.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite