Slatina: Peste 500 de litri de alcool au fost confiscaţi de poliţiştii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţie de poliţie din Slatina au depistat ieri în trafic un bărbat care transporta cu o autoutilitară alcool contrafăcut.

Marian T., de 36 ani, din localitate, avea în maşină 555 de litri de alcool  fără acte în regulă, dar şi prăjituri şi paste făinoase fără banderolă de marcaj.
„În urma verificărilor asupra mărfurilor transportate în carlinga autoutilitarei au fost găsite 111 recipiente din plastic, a câte 5 litri fiecare, conţinând un lichid, de diferite culori, ce părea a fi alcool, fără a avea aplicate banderole de marcaj fiscale. De asemenea, au mai fost găsite 17 cutii cu prăjituri, 10 kg. biscuiţi şi 57 pungi cu paste făinoase”, a spus comisarul Caludia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Autoautilitara, ridicată de poliţie

Şoferul a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar marfa, dar şi autoturismul au fost ridicate de oamenii legii în vederea confiscării.    „Cel în cauză a declarat faptul că a achiziţionat bunurile pentru consum propriu, de la o persoană necunoscută. Recipientele, cu substanţă ce părea a fi alcool, precum şi autoutilitara au fost preluate în custodie de către funcţionarii Biroului Accize şi Operaţiuni Vamale Olt”, a mai spus Claudia Radu. Acum bărbatul este cercetat pentru deţinere de produse intermediare de alcool în afara antrepozitului fiscal.


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite