Slatina: Percheziţii la locuinţele a trei olteni. Poliţiştii au recuperat mai multe bunuri furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au organizat zilele trecute o razie în localitatea Drăgăneşti Olt şi în comunele arondate, ocazie cu care au descins la locuinţele a trei bărbaţi, Marian B., Cosmin T. şi Nicolae F., toţi din comuna Vlădila, suspecţi de comiterea unor furturi.

La percheziţii, poliţiştii au găsit bunuri reclamate ca fiind sustrase de la domiciliile unor cetăţeni. S-a stabilit, totodată, că doi dintre bărbaţi, respectiv, Marian B. şi Cosmin T., au comis patru furturi pe raza localităţii Văleni, fapte care erau înregistrate cu autori neidentificaţi. „În data de 9 martie 2011, cei doi au sustras din locuinţa unui bărbat un televizor color, în valoare de 200 lei, iar din locuinţa altuia, 4 tablouri, în valoare de 800 lei, prejudicii recuperate în totalitate. De asemenea, pe 12 martie 2011, cei doi au mai furat un aparat de sudură, cabluri electrice şi un cazan de aramă, toate în valoare de 1.400 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%”, a explicat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Potrivit acesteia, şi în anul 2010, cei doi bărbaţi au comis un furt. Atunci au intrat în locuinţa unei femei de unde au furat produse alimentare, în valoare de 500 de lei. Hoţii sunt cercetaţi acum în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite