Slatina: Paul Ispas, băiatul pentru care a concertat Chilian, pleacă astăzi în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul de 11 ani, care nu a putut fi diagnosticat în ţară, pleacă astăzi împreună cu familia lui la o clinică din Franţa.

În urma concertului caritabil susţinut de Florin Chilian la Slatina, familia Ispas a strâns 20.170 lei, bani donaţi de diferite persoane şi instituţii. La această sumă s-au adăugat 20.000 lei, oferiţi de societatea Hidroserv Slatina.  Datorită oamenilor care i-au fost alături, Paul pleacă astăzi la o clinică din străinătate pentru diagnostic şi tratament. Cu aceşti bani băiatul va afla de ce boală suferă şi se va trata. „Pe 21 februarie suntem aşteptaţi la o clinică din Franţa. Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi şi ne-au ajutat“, a declarat Nicolae Ispas, tatăl băiatului.
Paul Ispas a fost diagnosticat în luna iunie a anului trecut cu hemipareză partea dreaptă, a beneficiat de tratament dar starea lui s-a agravat, în prezent putând să se deplaseze numai cu ajutorul cuiva. Băiatul a fost internat de trei ori la Spitalul Obregia din Capitală, iar cazul său a fost studiat de numeroase personalităţi din lumea medicală însă nu a fost stabilit un diagnostic.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite