Slatina: Patru hoţi prinşi într-o singură noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii olteni au prins noaptea trecută patru persoane la furat. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Un minor de 12 ani din municipiul Slatina este cercetat după ce a fost prins noaptea trecută, având asupra sa un radio CD şi o boxă auto, pe care nu le-a putut justifica. Oamenii legii au stabilit, în urma cercetărilor, că minorul a furat bunurile dintr-o maşină, parcată pe raza oraşului. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au întocmit acte premergătoare şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat“, a spus comisarul şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Alţi trei bărbaţi au fost prinşi aseară la furat. Florin M., de 34 ani, Marin C., de 52 ani şi Gigel A., de 29 ani, toţi din comuna Iancu Jianu, au fost prinşi în flagrant în timp ce transportau cu o furgonetă 13 ţevi tubing, o vană de sondă şi două tuburi de oxigen. Potrivit poliţiştilor, bunurile au fost sustrase din cadrul sectorului petrolier Iancu Jianu. Oamenii legii au întocmit acte premegătoare pentru furt calificat.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite