Slatina: Patru angajaţi erau în bucătăria spitalului atunci când s-a prăbuşit tavanul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicio persoană nu a fost rănită
Nicio persoană nu a fost rănită

Un eveniment similar a avut loc în urmă cu doi ani la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, atunci când tavanul unei săli de operaţie a cedat. Nimeni nu a fost rănit.

Tavanul din spălătorul de vase al bucătăriei Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a cedat în cursul zilei de luni. Deşi au refuzat să dea mai multe amănunte, reprezentanţii unităţii spitaliceşti au confirmat producerea incidentului. „Într-adevăr a căzut un tavan. Urmează să se analizeze situaţia şi factorii care au dus la producerea acestui eveniment“, a precizat Romeo Stănculescu, directorul medical al spitalului. Surse din cadrul unităţii sanitare spun că nimeni nu a fost rănit deşi patru angajaţi ai firmei care livrează hrana spitalului se aflau în bucătărie la momentul prăbuşirii tavanului. „Totul s-a petrecut într-un timp foarte scurt. Noi trebuia să intrăm în spălătorul de vase pentru a lua oalele şi tăvile în care urma să pregătim sarmalele şi carnea pentru pacienţii din spital. Eu intrasem în încăpere cu o colegă iar în apropierea noastră erau alte două bucătărese“, a spus una dintre angajatele firmei. „Bucăţi de beton şi armătură din fier din planşeul încăperii erau cât pe ce să cadă peste ei. Dacă nu fugeau la timp puteau să rămână prinşi sub ele“, a spus o angajată a spitalului, sub protecţia anonimatului.
Reprezentanţii mai multor instituţii, printre care Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Inspectoratul în Construcţii au mers să facă cercetări la faţa locului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite