Slatina: Patinoarul s-a deschis pentru juniori şi seniori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceenii s-au bucurat de gheţuş
Liceenii s-au bucurat de gheţuş

Aseară s-a deschis patinoarul artificial din Slatina. Accesul este permis indiferent de vârstă, iar tariful este mai mic decât anii precedenţi. În prima seară - acces la patine doar cu buletinul.

inchiriere patine

Patine închiriate cu buletinul, în seara deschiderii

Zeci de copii au încercat pentru prima dată în această iarnă patinoarul artificial din Slatina, deschis aseară. Inaugurarea gheţuşului a fost gratuită, patinele fiind achiziţionate doar pe baza cărţii de identitate. Nu numai cei mici au fost cei care au păşit pe gheaţă, ci şi câţiva adulţi. Seniorul patinoarului a fost un slătinean de 55 de ani, care s-a bucurat de luciu la fel ca şi cei mici.

image

Gheaţa a fost încercată şi de seniorul Traian Stoichiţescu (foto dreapta)

„Patinez de când eram pici, când mă dădeam pe coaste, erau ierni grele. Am trăit 20 de ani la Bucureşti, unde am descoperit adevărata gheaţă. Mă bucur de deschiderea patinoarului, la fel ca oricine. Patinatul nu are vârstă. Am ţinut chiar legătura cu autorităţile şi le-am oferit şi sugestii. Imi place să cred că una dintre sugestiile mele puse în practică este refacerea matinalei, care acum se apropie de cum ar trebui să fie, plinta şi lambriurile, care erau în imersiune. Este bine că avem şi ambient muzical şi propun şi amplasarea unui automat de cafea, să ne mai dezmorţim”, declară Traian Stoichiţescu.
„Temperatura a fost propice deschiderii acestei activităţi, iar preţurile sunt destul de acceptabile. Astă-seară nu au ştiut mulţi de deschidere, dar de mâine aşteptăm cât mai mulţi copii să se bucure de gheaţă”, a desclarat city-managerul Minel Prina.

coada patine

Coadă la patine


INFO BOX
Preţuri de criză
Preţurile din acest an au intrat la... gheaţă faţă de anii anteriori. Accesul pe gheaţă costă 1,5 lei ora pentru elevi şi studenţi şi 3 lei pentru adulţi, iar închirierea patinelor 2 lei. Până acum accesul costa 5 lei şi patinele 3 lei. Pot fi închiriate 50 de perechi de patine, între orele 10.00 – 22.00.
Patinoarul fost deschis în 2007 şi are o dimensiune de 30/15 metri.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite