Slatina / Părinţii femeii de 240 de kilograme, care a decedat, ameninţă că se vor sinucide: "Ne punem ştreangul la gât"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii Victoriei Lăcătuş (25 de ani), din localitatea Vlădila, judeţul Olt, care a murit la sfârşitul săpămânii trecute, sunt sub supravegherea atentă a rudelor, după ce au spus apropiaţilor că îşi vor pune capăt zilelor.

Maria Şoşoiu, mama tinerei de 240 de kilograme care s-a stins din viaţă duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, spune că nu mai are pentru ce să trăiască.

A întrerupt tratamentul pentru inimă şi diabet

Femeia, cu afecţiuni cardiace şi bolnavă de diabet, spune că nu şi-a mai luat medicaţia din ziua în care a aflat că fiica sa a murit. "După ce se va face înmormântarea, o să îmi pun ştreangul la gât. Pentru ce să mai stau în viaţă? De trei zile nu am mai înghiţit nicio pastilă, de inimă sau diabet.  Aşa o să stau şi, dacă nu mor, îmi pun funia la gât", striga îndurerată femeia. Şi Marin Şoşoiu, tatăl fetei, spune că vrea să aibă acelaşi sfârşit. "O să mă omor, împreună cu nevasta. Nu glumesc", ne-a spus bărbatul.

image

Sora Victoriei, Cristina Şoşoiu (foto dreapta sus), este îngrijorată pentru această situaţie. "Ne ajunge că a murit o persoană, nu avem nevoie de mai multă durere. Îmi e frică să nu se întâmple ceva cu ei. Noi stăm cu ochii pe amândoi, dar stăm cu inima-n sân să nu facă vreo depresie, să se furişeze şi să facă vreo nenorocire", a mărturisit Cristina.

Cauza decesului: infarct miocardic

image

Victoria Lăcătuş (25 de ani), care cântărea 240 de kilograme, a murit duminică, la Spitalul Nr 1 din Craiova, după ce a fost transportată la spitalul din Caracal, apoi la cel din Slatina. Medicii legişti au stabilit astăzi cauza decesului: infarct miocardic. Doctorii spun că inima tinerei nu a mai rezistat, din cauza grăsimii, şi a cedat, iar plămânii au fost prea mici, în comparaţie cu greutea corpului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite