Slatina: Părinţii copilului mort vor să dea în judecată medicii de la Spitalul Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorul trebuia trimis de urgenţă la Craiova unde ar fi putut fi salvat, spun medicii legişti.

În urma necropsiei cadavrului băieţelului de doi ani care a avut loc astăzi la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicii legişti au stabilit că micuţul ar fi putut fi salvat. “Copilul trebuia trimis de urgenţă la Craiova şi ar fi avut şanse să scape. În documentele medicale s-au constatat nişte inadvertenţe. Anumite date din actele medicale de la ambulanţă nu concordă cu cele de la spital. Poliţia face o anchetă pentru a se stabili cauzele care au dus la decesul minorului şi dacă există vreo culpă medicală în acest caz”, a declarat Sorin Lesnic, medicul legist.
Părinţii lui Marius Ciucă, băieţelul care a murit luni seară la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce s-a înecat cu boabe de porumb vor să se facă dreptate şi spun că vor da în judecată medicii de la UPU. “Nu îi voi lăsa aşa pe medicii. Îi voi a în judecată pentru că mi-au omorât copilul ”, a spus Costel Ciucă, tatăl copilului.
Cornel Moisă, medicul de la Urgenţe care a primit copilul nu a vrut să comenteze acest caz. “Nu comentez. Conducerea spitalului vă va da toate detaliile”, a spus Moisă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite