Slatina: Orăşelul Copiilor, punct de atracţie pentru copii mici şi mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orăşelul Copiilor a fost deschis aseară
Orăşelul Copiilor a fost deschis aseară

Nici nu s-a instalat bine în faţa Palatului de Justiţie, că Orăşelul Copiilor a şi devenit atracţia principală a municipiului în această perioadă. De ieri şi până pe 7 ianuarie 2011, orăşelul se va transforma în locul ideal de joacă şi achiziţionare de jucării, dar şi pentru urmărirea unor spectacole susţinute de artişti locali.

oraselul copiilor

Maşinuţele, atracţia celor mici

Astăzi la prânz, orăşelul a fost luat cu asalt mai ales de adolescenţi, care şi-au încercat norocul la tarabele cu concursuri, pentru a le câştiga prietenelor jucării de pluş. Şi cei mici au dat o raită „de recunoaştere”, pentru a vedea care sunt ofertele. „Am venit cu nepoţelul să vedem ce tiribombe sunt anul acesta şi care sunt preţurile. Nu ne aşteptam să fie aşa de frumos, iar oferta să fie atât de variată!”, spune Elena Popa.

oras2

Jucării de toate mărimile, pentru toate buzunarele


Anul acesta, Orăşelul Copiilor oferă pe lângă tarabele cu jucării, dulciuri şi concursuri de îndemânare, o gamă variată de locuri distractive pentru copii de toate vârstele: tiribombe, maşinuţe, căluţi, tobogane gonflabile, toate supravegheate atent de un Moş Crăciun uriaş de peste trei metri şi alţi cinci moşi mai mici.

mosi

Moşii vor urmări atent fiecare mişcare a micuţilor


În fiecare seară, pe scena amplasată în minunatul loc de distracţie vor evolua artişti locali - elevi ai mai multor şcoli slătinene, formaţii de la Palatul Copiilor, precum şi fanfara municipală Lyra Band.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite