Slatina: Opt olteni au fost prinşi de poliţişti în timp ce furau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Olt au identificat zilele aceste opt persoane care au comis furturi pe raza judeţului.

Doi tineri de 18, respectiv 15 ani, din comuna Corbu, au fost identificaţi în timp ce furau foi de azbociment de pe acoperişul unei magazii situate în incinta Târgului Săptămânal Corbu. Potrivit anchetatorilor, George G. şi N.I. furaseră 55 de foi de azbociment. „Prejudiciul a fost recuperat şi restituit  Primăriei comunei Corbu. Cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a spus comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.

Hoţi de fier


Poliţiştii din localităţile Stoeneşti şi Băbiciu i-au prins în flagrant pe minorii C.M., de 13 ani, R.F., de 17 ani şi D.C., de 14 ani, toţi din Stoeneşti, care transportau fier vechi, fără a putea justifica provenienţa acestuia. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că minorii au sustras cantitatea de aproximativ 30 kg fier vechi din incinta Primăriei Stoeneşti.

Alte două persoane, Gigel C., de 21 de ani şi Florin D., de 22 de ani, ambii din Corabia, au fost prinşi de poliţiştii din localitate în timp ce furau conductori din cupru din incinta unei societăţi din localitate.

Au furat două aparate radio şi o telecomandă

Şi în comuna Vâlcele, poliţiştii au prins un hoţ. Cristian P., de 24 de ani, a pătruns prin efracţie în locuinţele a doi localnici de unde a furat un televizot color nefuncţional, două aparate radio şi o telecomandă. „Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate, cel în cauză fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. De asemenea, şi în celelalte cazuri, autorii furturilor sunt cerceraţi în stare de libertate”, a mai spus Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite