Slatina: Milionarul Constantin Spak a fost găsit mort. Se ia în calcul sinuciderea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost găsit înjunghiat la sediul societăţii din comuna Valea Mare de către soţia sa. Din primele cercetări, se pare că acesta a decedat din cauza mai multor lovituri de cuţit aplicate la nivelul inimii. S-a luat în calcul varianta sinuciderii, însă se continuă cercetările, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

image

Trupul afaceristului a fost dus la locuinţa din Potcoava

UPDATE 22.00 "Din primele cercetări, echipa operativă a Poliţiei Slatina a constatat că victima şi-a aplicat trei lovituri de cuţit în inimă. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei", a declarat comisar-şef Elena Tincă.

UPDATE 21.30 Prietenii bărbatului susţin că acesta suferise în urmă cu puţin timp o operaţie de transplant de ficat. "Ultima dată l-am văzut miercuri. Am fost pe la el pentru că mi s-a părut abătut. Suferise într-adevăr o operaţie de transplant, dar nu cred că acesta este motivul. Am auzit şi eu că lumea de aici susţine că ar fi avut probleme cu banii, că ar fi pierdut nişte bani", a spus unul dintre prietenii lui Constantin Spak.

Cadavrul omului de afaceri va fi depus la morgă pentru necropsie.

ORA 19.15  Unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din judeţul Olt, Constantin Spak, a fost găsit astăzi, în jurul orei 18.30, de către soţia sa prăbuşit în baia unuia dintre sediile societăţii. Cadrele medicale sosite de urgenţă au încercat zadarnic să-l resusciteze. Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, s-ar fi sinucis, înjunghiindu-se în inimă. La faţa locului se află criminalişti, poliţişti, un procuror şi un medic legist.

Constantin Spak deţine grupul de firme Spak Groupe, o afacere profitabilă în domeniul producţiei şi comercializării produselor din carne. Acesta are doi fii- Iulius Spak, consilier în cadrul Consiliului Local Slatina, şi Traian- cunoscut drept logodnicul interpretei Andreea Antonescu. Se pare că omul de afaceri avea mari probleme financiare, fapt ce l-ar fi împins să-şi pună capăt zilelor. Este, de asemenea, vehiculată varianta problemelor de sănătate, acesta fiind supus anul trecut unui transplant de ficat.

Andreea Antonescu a sosit la Potcoava la o oră după sinuciderea lui Constantin Spak

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite