Slatina: Oltul va primi a patra tranşă de vaccin gripal pandemic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt aşteaptă a patra tranşă de vaccin gripal pandemic. Potrivit reprezentanţilor instituţiei următoarele doze de vaccin vor ajunge în cursul zilei de mâine sau cel mai târziu joi.

După ce s-au epuizat 34.000 de doze de vaccin gripal pandemic, DSP Olt a solicitat încă de săptămâna trecută o altă tranşă. Din cele 100.000 de doze solicitate au venit 10.000 de doze săptămâna trecută. Acestea au fost epuizate însă în numai câteva ore, iar DSP Olt a făcut o nouă solicitare. „Mâine după-amiază sau cel târziu joi vom primi şi a patra tranşă de vaccin gripal pandemic. Nu ştim însă de câte doze este vorba“, a explicat asistent Gabriela Gogiu, din cadrul DSP Olt.
Centrul de vaccinare de la parterul Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă s-a închis după doar trei zile de funcţionare. Şi medicii de familie au epuizat dozele de vaccin primite într-un timp foarte scurt.
Oamenii care nu au apucat să se vaccineze sunt supăraţi şi spun că vor merge zi de zi la centru până vor fi imunizaţi.
„Nu pot să cred că nu mai este vaccin. Am fost la medicul de familie care mi-a spus că nu mai are şi m-a îndrumat să vin aici, dar din câte observ cei de aici au închis uşa. Vreau să mă vaccinez pentru că îmi este frică şi o să vin zi de zi până când o să reuşesc să intru“, a spus Alexandra Iacob, 69 de ani, pensionară.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite