Slatina: Oameni din toată ţara au donat bani pentru Sorin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce cazul lor a fost făcut public în Adevărul de Seară, oamenii cu suflet mare au donat bani pentru a-i reda sănătatea tânărului bolnav de leucemie.

În timp ce Sorin Nica, tânărul de 26 ani din Slatina a cărui poveste am prezentat-o în Adevărul de Seară, era la Bucureşti şi urma a patra cură de citostatice, oamenii cu suflet donau bani pentru el. La nici o lună de zile după ce a fost făcut public cazul lui Sorin, s-au strâns peste 13.000 lei. „Acum câteva zile am cerut un extras de cont şi am văzut că s-au strâns aproximativ 2.800 lei şi 150 de euro. Au donat oameni din toată ţara. Am mai primit 5.000 de lei de la patroana magazinului Nico Stil şi s-au mai strâns aproximativ 5.000 lei în cutiile amplasate în câteva magazine din Slatina“, a explicat Mari Ristea, de 23 ani, logodnica lui Sorin. Chiar dacă banii strânşi până acum reprezintă o mică parte din suma de care au nevoie, tinerii sunt optimişti. „Numai cu ajutorul oamenilor care pot să ne ajute şi cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuşi să strângem banii de care avem nevoie. Le mulţumim celor care ne-au ajutat până acum“, spune Mari.

5.000 lei de la autorităţile locale

Dacă Mari, logodnica lui Sorin a încercat pe toate căile să facă cunoscută povestea lor, mama băiatului a mers în audienţă la Primăria Slatina şi a cerut o mână de ajutor, pe care o vor primi. „În prima şedinţă de consiliu local din acest an o să se adopte o hotărâre prin care i se va aloca acestui tânăr suma de 5.000 lei. Dorim să-l ajutăm pentru că are nevoie de o sumă foarte mare de bani şi orice ban este binevenit“, a explicat Ana Anghel, viceprimarul Slatinei. Lupta celor doi tineri nu se opreşte aici. Ei caută acum o clinică unde s-ar putea face transplantul cu celule stem.

Cei care vor să îl ajute pe Sorin pot depune bani în conturile deschise la Raiffeisen Bank
RO24RZBR0000060012193928 lei    Bărbuică Liliana
RO40RZBR0000060012193931 euro  Bărbuică Liliana


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite