Slatina: O tânără din Şerbăneşti a născut acasă pentru că ambulanţa a rămas înzăpezită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa nu a putut ajunge la Şerbăneşti pentu că drumurile au fost blocate
Ambulanţa nu a putut ajunge la Şerbăneşti pentu că drumurile au fost blocate

O tânără de 19 ani din comuna Şerbăneşti a născut azi acasă pentru că ambulanţa nu a ajuns nici până la această oră la ea din cauza drumurilor înzăpezite.

Liana Florea de 19 ani, din comuna Şerbăneşti a născut azi acasă asistată de asistenta din comună pentru că ambulanţa a încercat ore în şir să îşi croiască drum prin nămeţi. „Fata se simte bine şi a născut un băieţel sănătos. Ştim că ambulanţa este în drum spre noi, dar se merge greu pentru că drumurile sunt înzăpezite”, a spus Ilia Florin, secretarul primăriei Şerbăneşti.
În faţa ambulanţei merge un utilaj de la deszpezire care încearcă să cureţe drumul. „Am încercat intrăm pe la Brebeni, dar s-a împotmolit, acum este pe partea cealaltă, pe la Valea Mare şi este foarte aproape de Şerbăneşti”, a spus Ioan Ciugulea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt.
Tânăra este monitorizată de asistenta din comună care ţine legătura cu ambulanţa. „Am vorbit acum 5 minute care stă lângă ea şi a zis că se simte. Ambulanţa este aproape şi o să o aducem la spital”,a explicat Adrian Popa, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite