Slatina: O tânăra de 19 ani s-a spânzurat de dorul părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii fetei îi acuză acum de moartea fiiicei lor pe iubitul ei şi pe părinţii lui. Ei le-au interzis acestora să meargă la înmormântare.

Alice Elena Ungureanu, tânăra de 19 ani, din Piteşti, care s-a spânzurat luni seară în curtea locuinţei iubitului ei, Silviu Avram, de 23 de ani, din Văleni, nu mai suporta dorul de părinţii săi. Aceşteia se îndepărtaseră de ea pentru că nu îi acceptau concubinul. „Erau împreună de un an. S-au cunoscut la o înmormântare, aici, în comună. Au stat două săptămâni la ea, la Piteşti, apoi, părinţii ei l-au gonit pe băiatul nostru. Nu îl vroiau că e sărac. Ei sunt bogaţi, au vilă, au fabrică de mobilă. Fata nu a vrut să se despartă de Silviu şi a venit cu el aici. De atunci stăteau cu noi. Era o fată foarte cuminte. Nu înţelegeam bine cu ea şi o iubeam ca pe fiiica noastră”, a spus Niculina Avram, mama iubitului lui Alice.
Tânăra s-a spânzurat de un cadru metalic folosit pentru sacrificarea animalelor. Socrul său, Ilie Avram, a fost cel care a găsit-o fără suflare. „Venisem de la câmp cu iarbă, iar când am intrat în grădină am găsit-o acolo. Era vânătă. Am strigat vecinii şi apoi am anunţat poliţia”, a povestit, cu lacrimi în ochi, bărbatul.


„Regret că nu ţi-am dăruit un copil”


Poliţiştii au găsit în buzunarul tinerei un bilet de adio. „M-am săturat de atâta singurătate. Vă iubesc pe toţi şi vă cer iertare pentru că nu am mai ţinut legătura cu voi. Să nu mă plângeţi. Adio!”, le-a scris tânăra părinţilor săi. Ea a lăsat câteva rânduri şi pentru iubitul ei. „Regret că nu ţi-am dăruit un copil. Te voi iubi mereu”. Concubinul tinerei este în stare de şoc după cele întâmplate. „O iubeam mai mult ca pe orice. Îi cumpărasem şi telefon mobil ca să vorbim. Nu îmi vine să cred că a făcut asta”, a spus, tânărul, în timp ce strângea la piept un pulover al iubitei sale. „Părinţii ei cred că noi suntem vinovaţi pentru ce s-a întâmplat. Au zis să nu îndrăznim să ne ducem la înmormântare că ne omoară”, a mai spus mama tânărului.
Alice Elena Ungureanu va fi înmormântată zilele acestea la Piteşti.

Află dacă iubitul a mers înmormântarea Elenei pe slatina.adevarul.ro

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite