Slatina: O remorcă cu lucrărori ai primăriei s-a răsturnat într-o intersecţie din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului
Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului

Opt persoane au suferit răni şi au fost transportate cu ambulanţa la spital. Poliţiştii îl cercetează pe şofer pentru vătămare corporală din culpă şi pentru că nu avea voie să transporte persoane în remorcă. 

O remorcă ce transpota 14 lucrători ai Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat (DADPP) din cadrul Primăriei municipiului Slatina s-a răsturnat în această dimineaţă într-o intersecţie din oraş. Angajaţii primăriei mergeau să strângă nişte gunoaie, când s-au trezit aruncaţi pe asfalt. Opt persoane, bărbaţi şi femei, au fost rănite în urma accidentului. Şoferul tractorului, Gheorghe Cârstea, din Slatina, spune că incidentul s-a întâmplat în timp ce efectua virajul la stânga. „Mă duceam cu angajaţii să strângă nişte frunze prin oraş iar în intersecţie remoca tractorului s-a răsturnat. Oprisem să dau prioritate la maşini, iar când am luat viraj s-a rupt axa din faţă a remorcii. Oamenii care erau în remorcă, în jur de 14 persoane, au căzut pe afalt. Unii dintre ei sunt răniţi, alţii erau doar speriaţi”, a povestit şoferul.

Axa remorcii s-a oprit la câţiva metri de locul accidentului

Axa remorcii s-a oprit la câţiva metri de locul accidentului

Victimele, în afara pericolului

Mai multe salvări şi un echipaj SMURD au ajuns imediat la faţa locului. „Am acordat îngrijiri medicale la două dintre victimele accidentului de circulaţie, este vorba despre două femei. Ambele erau conştiente, dar acuzau dureri la nivelul capului, coloanei cervicale şi membrelor inferioare”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Toate cele opt victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar medicii spun că starea lor de sănătate este stabilă. „Cei opt pacienţi se află în curs de investigare. Nu este niciunul în stare gravă, dar vor rămâne sub supraveghere medicală”, a explicat medicul Romeo Stănculescu, directorul medical al Spitalului Slatina. Şoferul tractorului este cercetat acum de poliţişti. Potrivit acestora, el nu avea voie să transporte persoane în tractor. „S-a întocmit dosral penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infrcaţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite