Slatina: O minoră de 16 ani a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata a plecat de acasă, zilele trecute, şi nu s-a mai întors. Poliţiştii o caută acum în tot judeţul.

Ofiţerii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost anunţaţi de Ion Păuna, din Crâmpoia, despre faptul că fiica lui, Cosmina Maria Păuna, de 16 ani, a dispărut. „Din primele verificări efectuate de echipa operativă a rezultat faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, revenind după câteva zile sau fiind identificată de organele poliţiei. Totodată s-a stabilit că aceasta este cunoscută în evidenţe cu afecţiuni psihice, urmând în acest sens tratament medicamentos”, a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Semnalmentele tinerei sunt următoarele: înălţime 1,65 metri, greutate 60 kg., ochii căprui, părul şaten, vopsit brunet, tuns la nivelul umerilor, iar ca semn particular, prezintă la extremitatea nasului o cicatrice oblică. Minora purta o geacă din fâş, de culoare maro, cu glugă, rochiţă scurtă cu dungi orizontale albe şi negre, colanţi negri, prevăzuţi în părţile exterioare cu dungi sclipitoare şi era încălţată cu cizme din blugi.
Cine poate da relaţii despre persoana dispărută este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.


Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite