Slatina: O minoră care a plecat să se mărite a fost dată dispărută de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra a plecat duminică seară de la bunica sa, Eugenia Căldăraru, din localitatea Grădinari, într-o direcţie necunoscută. Rudele au cerut ajutorul poliţiştilor pentru a o găsi. 

Poliţiştii din Slatina au fost anunţaţi ieri după-amiază despre faptul că minora, pe nume Cătălina Adriana Căldăraru, de 15 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. „În urma cercetărilor s-a stabilit că fata a abandonat cursurile şcolare şi că nu doreşte să mai rămână cu părinţii, deoarece are intenţia să se căsătorească, fiind în relaţii de concubinaj cu un tânăr, din comuna Laloşu, judeţul Vîlcea, locaţie unde se află şi în prezent”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Semnalmentele minorei sunt următoarele: înălţime 1,60-1,65 metri, ten măsliniu, constituţie atletică, părul lung şi negru, fără semne particulare.
La data dispariţiei, minora purta o geaca din fâş, de culoare vişinie, bluză maro, blugi  de culoare deschisă, cizme din piele neagră, prevăzute cu lănţişoare metalice, iar la gât avea un lănţişor din metal, de culoare albă. Cine poate da relaţii despre persoana dispărută este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite