Slatina: O femeie din Olt de 240 de kilograme a născut o fetiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Lăcătuş, de 25 de ani, din comuna Drăghiceni – Olt a adus pe lume în această dimineaţă o fetiţă sănătoasă, de 2,9 kilograme.

Victoria Lăcătuş a fost transferată ieri la Spitalul Universitar Grigore Alexandrescu din Bucureşti, după ce fusese internată la spitalele din Caracal, Slatina şi Craiova. Ea a născut în această dimineaţă, prin cezariană, operaţia durând o oră. Doctorii care au asigurat intervenţia spun că există riscuri în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate a acesteia. Singura din familie care i-a stat alături a fost sora ei, Daniela Lăcătuş. „Spre seară îl aşteptăm şi pe Costică, soţul sorei mele. Victoria şi-a dorit dintotdeauna să fie mamă, indiferent de complicaţii. Problema e că, în momentul când a rămas însărcinată, nu era aşa plinuţă“, ne-a spus Daniela.

Contactată telefonic, Victoria ne-a spus că încă nu realizează ce i se întâmplă. „Ştiu doar că sunt cea mai fericită din lume, pentru că mi-am dorit un copil din tot sufletul, cu orice sacrificiu. Sper să fie bine în continuare“, ne-a spus Victoria.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite