Slatina: O femeie din Corabia şi fiul ei şi-au lovit vecina cu o secure şi apoi i-au dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz şocant în oraşul Corabia din judeţul Olt. O femeie şi fiul ei, ambii cu afecţiuni psihice, au vrut să îşi ucidă vecina, i-au dat foc şi apoi s-au aruncat de la etajul doi al blocului în care locuiesc.

Evenimentul s-a produs aseară în locuinţa agresorilor, Geta Nederu, de 49 de ani şi a fiului acesteia, Marius Marian Nederu, de 21 de ani. Potrivit anchetatorilor, cei doi locuiesc singuri, iar aseară s-au luat la ceartă. Au ieşit apoi în faţa uşii apratamentului lor unde s-au întâlnit cu o vecină, Dorina Cazacu, de 53 de ani. „Au băgat-o pe femeie în locuinţa lor, au lovit-o cu toporul în cap şi apoi au dezbrăcat-o. Au învelit-o într-o plapumă, au stropit-o cu benzină şi i-au dat foc. După fapta comisă, agresorii s-au aruncat în gol de la etajul doi al blocului în care locuiesc", a explicat Eugen Iacobescu, procurorul de caz .
Atât agresorii, cât şi victima au fost transportaţi de urgenţă la spital. Marius Marian Nederu şi Dorina Cazacu au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar Geta Nederu a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde în cursul nopţii a decedat. Anchetatorii îl cercetează acum pe bărbat pentru tentativă de omor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite