Slatina: O femeie a fost omorâtă pe trecere de un Tir. Trupul a fost târât pe asfalt 40 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina. O femeie a fost ucisă de un Tir, al cărui şofer nu i-a acordat prioritate.

Potrit poliţiştilor, Tudoriţa Joia, de 35 de ani, din satul Alimăneşti, comuna Izvoarele, se afla chiar pe trecerea de pietoni, când un autocamion condus de Marian Adrian, de 34 de ani, din Arad, a lovit-o în plin. Şoferul  spune că nu a observat-o pe la plecare de pe loc. „Eram la semafor, în coloană, împreună cu un alt coleg cu maşina. Când s-a făcut verde am plecat în viteză. Femeia alerga din partea dreaptă şi nu am observat-o. Colegul meu mi-a făcut semn şi abia atunci mi-am dat seama că am lovit pe cineva”, a povestit Marian Adrian.

image

Trupul neânsufleţit a fost transportat la morgă

Cadavrul a fost târât 40 de metri

Conform poliţiştilor care au făcut cercetări la faţa locului, cadavrul  a fost târât zeci de metri pe asfalt. „În urma efectuării cercetărilor la faţa locului s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate pietonului, care traversa pe trecere, la culoarea verde  asemaforului. S-a constatat că şoferul autocamionului, la punerea în mişcare, probabil nu a observat pietonul pe care l-a lovit, trecând cu maşina peste el. Cadavrul a fost târât 40 de metri pe asfalt”, a explicat comisarul Nicolae Cărămizaru, şeful Biroului Rutier Slatina.

image

Şoferul spune că nu a văzut-o pe femeie

Potrivit martorilor, victima era om al străzii şi trăia în concubinaj cu un bărbat din Slatina. Acesta  a mers ulterior la morgă şi a recunoscut cadavrul femeii. Poliţiştii îl cercetează acum pe şoferul care a comis accidentul. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai spus Cărămizaru.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite