Slatina: O familie a rămas sub cerul liber în urma unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din comuna Dobrun a rămas fără agoniseala de-o viaţă, după ce casa în care locuia a luat fost aseară, de la un coş de fum deteriorat. Pompierii au fost anunţaţi abia după ce proprietarul a încercat să stingă singur incendiul, dar nu a reuşit.

O familie din Dobrun a rămas sub cerul liber în plină iarnă, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost anunţat în jurul orei 21.00, prin serviciul 112, iar pompierii din Osica au ajuns imediat la faţa locului. „S-a intervenit cu o autospecială din cadrul Gărzii Osica şi o autospecială de la Detaşamentul Caracal, militarii au reuşit să lichideze focul după oproximativ 2 ore de acţiune continuă. Au ars în urma incendiului acoperişul casei pe aproximativ 50 de metri pătraţi, 50 de kilograme de lână şi aproximativ 200 kg de grâu, fiind deteriorat planşeul din paiantă al casei“, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Proprietarul a încercat să stingă singur incendiul

Imediat ce a văzut flăcările, proprietarul a încercat să stingă singur incendiul. Focul s-a extins rapid, din cauză că în podul casei se afla o cantitate mare de lână. Fiul proprietarului, un bărbat de 35 de ani care a încercat să stingă flăcările, a arusri grave pe mâni, pe faţă şi la căile respiratorii. El se află internat de secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Judeţean Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite