Slatina: Poliţiştii caută o bolnavă psihic care a dispărut de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niculiţa Soreanu, de 46 de ani, din comuna Redea, a dispărut de la domiciliu pe 28 martie. Îngrijorate că nu o găsesc, rudele au anunţat ieri poliţia.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, persoana în cauză a mai plecat de la domiciliu, în repetate rânduri, pe perioade scurte de timp, şi este cunoscută în evidenţe cu afecţiuni psihice”, a spus comisarul-şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Semnalmentele femii dispărute sunt următoarele: înălţime 1,65 metri, greutate 85 kg, ten deschis, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală, nas mijlociu, gura mare, buze groase. Prezintă la buza inferioară un neg, vorbire incoerentă şi mers legănat. Când a plecat de la domiciliu, femeia era îmbrăcată cu scurtă de blue-jeans îmblănită, colanţi negri, pe cap purta un batic de culoare închisă, iar în picioare, papuci din plastic de culoare neagră.
    

Cine poate da relaţii despre persoana dispărută este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.
   


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite