Slatina: O bătrână de 82 de ani a dispărut de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii o caută pe femeie în tot judeţul Olt şi fac apel la cetăţenii care pot da relaţii despre aceasta să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Agenţii din cadrul Postului de Poliţie Redea au fost anunţaţi ieri de Irimie Gica, din localitate, despre faptul că la sfârşitul lunii martie, Gheorghiţa Dovan, de 82 de ani, din aceeaşi localitate, care se afla în întreţinerea sa, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. „Din primele cercetări efectuate de către echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Caracal s-a stabilit că persoana reclamată dispărută a mai părăsit domiciliu în repetate rânduri, revenind după aproximativ 2-3 zile”, a spus comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.       

Semnalmentele bătrânei sunt următoarele: înălţime 1,70- 1,79 metri, ochi căprui, faţă ovală, păr alb drept, fruntea  mijlocie, fără semne particulare.

La data dispariţiei Gheorghiţa Dovan era îmbrăcată cu vestă din fâş de culoare neagră, pulovăr de culoare deschisă, fustă lungă din stofă maro, în picioare  purta pantofi din pânză de culoare neagră, iar pe cap batic negru.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite