Slatina: O bătrână a murit, iar doi soţi au fost răniţi într-un grav accident la Morunglav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie, aseară,  în comuna Morunglav din judeţul Olt. O bătrână de 73 de ani a murit pe loc iar doi soţi au ajuns de urgenţă la spital, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-o fântână publică.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 18.50. Gheorghe Floarei, de 62 de ani, din Craiova, conducea un autoturism Dacia, iar într-o curbă periculoasă a pierdut controlul direcţiei. Maşina a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a izbit de o fântână de pe marginea drumului. În urma impactului violent, Floarea Marcu, din comuna Bobiceşti, a murit pe loc. Şoferul şi soţia sa au scăpat cu viaţă, dar s-au ales cu răni serioase, ambii  fiind transportaţi la Spitalul Balş.

Cadavrul a fost transportat la morgă

Cadavrul a fost transportat la morgă

“Veneau de la cules de vie, de la un localnic. Bătrâna stătea în faţă, cu soţia şoferului, că pe bancheta din spate aveau struguri. În curbă, nu ştiu ce s-a întâmplat, că şoferul nu bea şi cunoştea bine drumul”, a povestit Constantin Voicu, din localitate. Martorii spun că bătrâna a decedat  pe loc. “I-am scos pe toţi din maşină. Şoferul şi soţia lui erau loviţi rău”, a spus Nicolae Smarandache, martor. Potrivit poliţiştilor, şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului. Aceştia îl cercetează acum pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite