Slatina: Nicolae Zărnescu, scriitorul pasionat de sport şi paranormal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proza, poezia, epigramele, astrologia, paranormalul şi tenisul reprezintă numai o parte din pasiunile lui. Este un autodidact care a învăţat totul din pasiune şi perseverenţă.

Şi-a început cariera de scriitor în urmă cu 23 de ani, obţinând un premiu chiar la debut, pentru proză. Talentul şi înclinaţia pentru poezie şi proză l-a moştenit de la mama sa care, fiind profesoară de română, i-a insuflat dragostea pentru scris. A câştigat numeroase premii atât în ţară cât şi în străinătate fiind apreciat de toţi cititorii săi. Pe lângă aceste pasiuni scriitorul este un sportiv polivalent practicând tenisul de câmp, tenisul de masă şi fotbalul. Acum lucrează ca informatician în cadrul Şcolii de Poliţie „Nicolae Golescu” din Slatina, iar în timpul liber scrie despre paranormal şi astrologie având deja câteva cărţi publicate în aceste domenii „Am început să scriu poezie încă din clasele primare, iar în 1987 am debutat în cariera de scriitor. De fiecare dată când scriu mă simt în largul meu. Pasiunea pentru sport o am încă din copilărie pe când jucam fotbal alături de prieteni. Mai târziu m-am apucat de tenis de câmp, un sport pe care l-am îndrăgit dintotdeauna, pe care îl practic şi în ziua de astăzi”, ne-a povestit talentatul slătinean.

Un epigramist apreciat şi un tenisman talentat

Înainte de a se înscrie în poliţie Nicolae era unul dintre cei mai apreciaţi epigramişti din Oltenia, câştigând foarte multe premii la nivel naţional. Cu trei cărţi publicate, peste 16 premii obţinute la concursurile de epigramă, este menţionat în 30 de antologii printre care cea mai importantă este „Antologia Epigramei Româneşti” publicată de Uniunea Epigramiştilor din România. În timpul liber practică tenisul de câmp în fiecare zi, fiind un tenisman desăvârşit. De curând a terminat de scris un ghid pentru cei care vor să înveţe tenis, explicând tehnicile de lovire a mingii, tactici şi sfaturi necesare unui novice. A obţinut consecutiv doi la rând locul întâi la Cupa Poliţiei Române şi locul trei în cadrul circuitului de tenis „BCR Tenis Partner”. „Mi-a plăcut de mic sportul şi am început cu fotbalul, practicând apoi gimnastica şi culturismul. Tot timpul mi-a plăcut să fac mişcare şi să mă menţin în formă practicând tenisul, sport care mi-a rămas în suflet şi astăzi”, a mărturisit Nicolae.

Face astrograme pentru a ajuta oamenii

Este o persoană comunicativă, mereu cu zâmbetul pe buze careia îi place să-şi ajute semenii de fiecare dată când au nevoie. Fiind un pasionat de astrologie a întocmit sute de astrograme pentru prieteni, arătându-le ce le rezervă viitorul.”Îmi place să ajut oamenii. Îmi folosesc cunoştinţele în astrologie pentru a le scoate în evidenţă oamenilor că astrologia este o ştiinţă exactă care le poate semnala anumite probleme pe care le vor întâmpina în viaţă”, a încheiat Nicolae Zărnescu.

Profil:

Născut: 2 mai 1960, comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea
Studii : Facultatea de Automatică şi Calculatoare Bucureşti
Idealuri : Vrea să-i facă pe oameni mai buni şi mai înţelegători

Întrebări :

Cum se realizează o astrogramă ?

N.Z. Cel care vrea să-i întocmesc o astrogramă trebuie să îmi furnizeze ziua,luna, anul şi ora naşterii împreună cu numele său. De asemenea cererile pot fi trimise şi pe site-ul meu, iar astrogramele le vor primi prin intermediul email-lului sau prin poştă.

De când scrieţi despre paranormal ?

N.Z. Totul a început atunci când am citit un pasaj dintr-o carte. Am început să mp documentez şi aşa am ajuns să-mi dezvolt această pasiune. Paranormalul este de cele mai multe ori desconsiderat de mulţi oameni pentru că pune în altă lumină anumite lucruri pe care mulţi nu le pot vedea altfel

Ce-i place

Cel mai mult îmi doresc să reuşesc să-i fac pe oamenii să gândească pozitiv şi să se elibereze de vicii. De fiecare dată când vor apela laq mine îi voi ajuta cu plăcere.

Ce nu-i place

Răutatea, invidia şi delăsarea. Nu îmi place faptul că oamenii nici măcar nu încearcă să se schimbe pe ei înşişi chiar dacă realizează că au un comportament neadecvat.




Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite