Slatina: Moş Nicolae vine cu un sac de chilipiruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii s-au oprit la rafturile cu jucării.
Părinţii s-au oprit la rafturile cu jucării.

Magazinele cu preţuri mici au fost preferate în acest an de criză de părinţii care au dorit să cumpere cât mai multe cadouri pentru cei mici.

În timp ce copiii îi scriu scrisori Moşului şi îşi lustruiesc ghetuţele, părinţii cutreieră magazinele în căutarea celor mai potrivite cadouri. Dacă unii aleg magazinele „de fiţe“ în care o jucărie costă câteva sute de lei, cei mai mulţi părinţi se opresc în centrele comerciale ieftine, de unde aleg cadouri după buzunarul fiecăruia. Comercianţii s-au aprovizionat din timp cu hăinuţe de toate culorile şi modelele şi cu jucării pe toate gusturile. „Zilele acestea magazinul este aglomerat, pentru că părinţii vin să cumpere cadouri pentru copii, de Moş Nicolae. Ne-am aprovizionat cu foarte multe haine şi jucării, iar preţurile sunt accesibile, la noi. Cele mai căutate sunt cele cu personaje din desene animate “, a spus Nicoleta Catană, administratora unui magazin din Slatina.

„Prefer hainele în locul jucăriilor“

Deşi în majoritatea scrisorilor către Moşul copiii au spus că vor jucării, părinţii s-au oprit la rafturile cu hăinuţe. „Avem două fetiţe şi amândouă au spus că vor păpuşi Hannah Montana şi laptop de jucărie. Aşa au scris în scrisoarea pentru Moş Nicolae. O să le cumpăr câte o păpuşă mai mică, nu aşa mare cum îşi doresc şi câte un pulover. Hainele sunt utile, jucăriile se strică imediat“, a spus Luminiţa Matei, de 34 de ani, din Slatina.

Părinţii care au băieţi au căutat maşinuţe, roboţi şi super-eroii Spiderman şi Ben 10. „I-am trimis Moşului o scrisoare lungă, numai cu jucării. Dar o să îi cumpăr o jucărie, cel mult două. Am venit aici pentru că sunt toate mai ieftine. De la alte magazine nu mi-am permis să cumpăr nimic“, a spus Delia Şerban, de 31 de ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite