Slatina: Moş Crăciun poartă uniformă militară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au primit cu bucurie darurile de la Moş Crăciun
Copiii au primit cu bucurie darurile de la Moş Crăciun

Fie că a venit cu maşina de la Descarcerare, după ce şi-a pierdut sania, fie cu cea de poliţie sau cu duba Jandarmeriei, Moş Crăciun le-a adus cadouri copiilor şi bătrânilor.

Moş Crăciun a ajuns cu greu la zecile de copii care îl aşteptau, alături de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt. A rămas blocat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia salvatorilor de la Descarcerare. „Am crezut că Moşul nu o să mai ajungă, că au spus pompierii că a rămas blocat. Dar a venit cu Descarcerarea. Super! Şi ne-a adus şi cadouri“, a spus Mihai Puşcaşu, de 8 ani. Cei mici au asistat şi la un spectacol de colinde susţinut de locotenentul ISU, Dan Ţolu.

Copiii i-au aşteptat cu braţele deschise pe poliţişti

Şi poliţiştii olteni au jucat ieri rolul lui Moş Crăciun. Şi-au umplut maşinile cu prăjituri, sucuri şi cozonaci şi au pornit către copiii abandonaţi din Balş. „Cei mici ştiu că le aducem daruri în fiecare an, înainte de Crăciun. Ne-au aşteptat cu braţele deschise. Sperăm că prin gestul nostru le-am adus un strop de bucurie în preajma Sărbătorilor“, a spus Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Copiii din centrele de plasament „Floare de colţ“ şi „Sfânta Maria“ din Balş, dar şi bătrânii singuri de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Slatina, au primit 230 de pachete cu alimente pentru masa de Sărbători. Poliţiştii au dat dovadă de generozitate şi au strâns 5.000 de lei pentru a cumpăra cadouri pentru nevoiaşi.

Jandarmii au fost sensibilizaţi de soarta bătrânilor abandonaţi din Slatina şi Spineni. I-au vizitat ieri şi le-au dus dulciuri, fructe şi sucuri. Astăzi, şi copiii de la Căsuţa de tip familial Sfântul Andrei vor primi vizita jandarmilor.

Pompierii au învăţat colinde pentru copii

Pentru concertul oferit copiilor cu ocazia Crăciunului pompierii, poliţiştii şi jandarmii s-au pregătit serios. Unii dintre ei au repetat colindele cântate copiilor şi au învăţat unele noi, tocmai pentru a le oferi un spectacol pe cinste celor mici, dar şi vârstnicilor. Cadourile sunt oferite acestora, ca în fiecare an, chiar de Moş Crăciun.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite