Slatina: Mii de slătineni joacă pentru potul cel mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Dinu (dreapta) speră să-şi rezolve problemele financiare cu ajutorul potului de la LOTO. FOTO: Virgil Lăpădatu
Aurel Dinu (dreapta) speră să-şi rezolve problemele financiare cu ajutorul potului de la LOTO. FOTO: Virgil Lăpădatu

Tot mai mulţi slătineni joacă la Loto. Aceştia sunt optimişti şi speră ca un eventual câştig le va rezolva o parte din problemele fiannciare.

Pentru foarte mulţi slătineni a devenit o tradiţie ca în zilele de sâmbătă şi duminică să fie prezenţi la agenţiile Loto pentru a-şi încerca norocul şi experienţa dobândite de-a lungul anilor. Oamenii vin în număr foarte mare la agenţii, sperând cu toţii că poate de data aceasta biletul câştigător va fi al lor şi le va rezolva toate problemele. „Este foarte aglomerat în perioada aceasta mai ales că este un câştig destul de substanţial. Potul în acest weekend la 6 din 49 este de 31.775.461 de lei şi deja au început să vină în număr foarte mare slătinenii. Numai într-un weekend obişnuit sunt cam 600-700 de bilete pe agenţie, dar acum că este şi miza foarte mare, numărul jucătorior va creşte”, a spus o angajată a unei agenţii Loto din Slatina.

„Sper să «împuşc» măcar patru numere”

Încă de dimineaţă jucătorii au luat cu asalt agenţiile Loto. Majoritatea sunt jucători înrăiţi care joacă de foarte mult timp, unii dintre ei numărându-se printre câştigători. Alţii aşteaptă însă ca norocul să le surâdă de data aceasta şi să scape de toate problemele şi de criză. „Sunt jucător înrăit. De obicei, joc simplu câte trei variante. Sper să am noroc şi să câştig pentru că sunt convins că în acest weekend se va câştiga potul cel mare. Cine ştie, poate Moş Nicolae îmi aduce un bilet câştigător”, a spus Nicolae Anghel de 52 de ani, din Slatina. Printre jucătorii de astăzi am găsit şi câştigători la Loto. Aceştia joacă de mult timp şi spun că s-au „îmbolnăvit „ de când au câştigat prima oară. ”Eu joc de când s-a înfiinţat Loto şi până acum am câştigat de trei ori. Nu au fost sume mari, dar câştigurile au fost binevenite. Prefer să joc simplu fără combinaţii şi sper să „împuşc” măcar patru numere la această extragere”,  ne-a mărturisit Valeriu Buzatu, de 57 de ani din Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite